Brownies met Pecannoten

Brownies met Pecannoten

Brownies met Pecannoten

Lekkere makkelijke en snel klaar brownies!

Ingrediƫnten: 60 gram pure chocolade, 110 gram boter, 225 gram suiker, 1 theelepel vanille aroma, 2 eieren, 1/2 theelepel bakpoeder, zout, 150 gram bloem, pecannoten,

Smelt 60 gram pure chocolade en 110 gram boter au-bain marie en laat het iets afkoelen. Klop 225 gram suiker met 1 theelepel vanillearoma, 2 eieren, 1/2 theelepel bakpoeder en een snufje zout tot een luchtig geheel. Voeg daarna 150 gram bloem toe en daarna de gesmolten chocolade klop dit voorzichtig door. Doe er naar eigen inzicht pecannoten door. Schep het beslag in een beboterde en bebloemde brownievorm. Zet de vorm in de voorverwarmde oven op 175 gram voor 20 tot 25 minuten. Laat de brownie in de vorm afkoelen en snijd ze daarna in vierkante blokjes. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top