Noedels met Paksoi en Kip

Noodles met Paksoi en Kip
Ingrediënten: noedels, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, kipkruiden, 1 ui, 1 krop paksoi, ketjap manis, 2 eetlepels ketjap manis,

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in een droge wok 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek. Als deze krokant is voeg je 1 in blokjes gesneden kipfilet toe, die je vooraf al hebt gekruid met kipkruiden. Als de kip ook bruin is schep je alles uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 ui glazig en doe hierbij de fijngesneden paksoi. Als dit geslonken is doe je er een scheutje ketjap manis bij en 2 eetlepels pindakaas. Dit even roerbakken en dan kan de kip en spek weer terug. Het geheel even doorwarmen en dan de noedels er doorheen scheppen. Nu is het klaar om te serveren! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel