Smoothie van Appel, Peer met slagroom

Smoothie van Appel, Peer met slagroom

Ingrediënten: appel, peer, yoghurt, aardbeiensiroop, suiker, slagroom, nougatine,

Doe in de blender een in stukjes gesneden appel en peer, vul het aan met yoghurt en wat aardbeiensiroop en naar smaak wat suiker. Blender dit even. Als topping kan je wat slagroom erop doen met nougatine.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel