Spitskool met Rode Thaise Curry

Spitskool met Rode Thaise Curry

Spitskool met Rode Thaise Curry

Ingrediënten: gehakt, Conimex pasta voor Rode Thaise Curry, 1 spitskool, 3 bosuien, noedels,

Bak in een droge wok het gehakt rul met de Conimex Pasta voor Rode Thaise Curry, als het gehakt bruin is doe je er 1 fijngesneden spitskool toe en roerbak dit tot het geslonken is. Doe er tevens 3 fijngesneden bosuitjes toe en laat dit even pruttelen. Als laatste voeg je de gekookte mie-noedels toe. Op je bord kan je er altijd nog gebakken uitjes bij doen.

0
(213 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top