MarsMousse

marsmousse

Ingrediënten: 4 marsrepen, 50 ml melk, 3 eieren,

Smelt 4 marsen met 50 ml melk in een pannetje met een dikke bodem. Goed blijven roeren. Klop 3 eiwitten stijf met een snufje zout. Spatel dan de stijfgeklopte eiwitten door de afgekoelde marsmousse. Dit moet dan minimaal 2 uur in de koelkast. Dit recept kwam van de site van Culinette


0 reacties op “MarsMousse

  1. Ik had zo’n 4 of 5 pack mars gekocht (weet nooit precies hoeveel erin zitten…) volgens mij zijn ze inderdaad 50 gram… In ieder geval zijn het niet die kleintjes….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel