Kip Uit De Oven

Kip Uit De Oven

Kip uit de oven

Ingrediënten: 1 blokje kippenbouillon, 500 ml water, 50 gram boter, 50 gram bloem, 4 kipfilets, kaas, ham, 2 preien, 250 gram kastanjechampignons, paneermeel,

Maak bouillon van 1 blokje kippenbouillon, zodat je ongeveer 500 ml hebt. Smelt 50 gram boter en doe er 50 gram bloem bij, als dit goed gebonden is dan ga je er beetje bij beetje 500 ml kippenbouillon toevoegen. Onderwijl goed blijven kloppen. Halveer de 4 kipfilets. Leg op elke kipfilet een plak kaas en daarom heen weer een plak ham. Leg dit in een ingevette ovenschaal. Strooi hierover de in ringen gesneden preien (2) en 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons. Giet dan de saus van de kippenbouillon erover. Als laatste strooi je er een beetje paneermeel over. Dit moet ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top