MarsMousse

MarsMousse

marsmousse

Ingrediënten: 4 marsrepen, 50 ml melk, 3 eieren,

Smelt 4 marsen met 50 ml melk in een pannetje met een dikke bodem. Goed blijven roeren. Klop 3 eiwitten stijf met een snufje zout. Spatel dan de stijfgeklopte eiwitten door de afgekoelde marsmousse. Dit moet dan minimaal 2 uur in de koelkast. Dit recept kwam van de site van Culinette

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “MarsMousse

  1. Ik had zo’n 4 of 5 pack mars gekocht (weet nooit precies hoeveel erin zitten…) volgens mij zijn ze inderdaad 50 gram… In ieder geval zijn het niet die kleintjes….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top