Schnitzels in Roomsaus

Schnitzels in Roomsaus

Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 ui, salie, 250 gram champignons, 125 ml kookroom, 1 maggiblokje, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 2 in reepjes gesneden schnitzels tot het bijna bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui met wat fijngehakte salie toe en bak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 125 ml kookroom met 1 verkruimeld bouillon blokje en 50 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Serveer met pasta of gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>