Schnitzels in Roomsaus

Schnitzels in Roomsaus

Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 ui, salie, 250 gram champignons, 125 ml kookroom, 1 maggiblokje, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 2 in reepjes gesneden schnitzels tot het bijna bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui met wat fijngehakte salie toe en bak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 125 ml kookroom met 1 verkruimeld bouillon blokje en 50 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Serveer met pasta of gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel