Pizza

Pizza

Een dagje naar de Huishoudbeurs, veel gezien, geproefd en gelopen. Gelukkig maakte Michel samen met Britt pizza. Paste ook goed bij het toetje wat Britt gisteren had gemaakt met Celina: tiramisu.

Ingrediënten: vers pizzadeeg met tomatensaus, salami, 2 uien, 1 rode paprika, 250 gram champignons, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm over voor op 220 graden. Rol het deeg uit op een ingevette ovenplaat. Verdeel het tomatensaus en plakjes salami er over. Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Schep de groente over de pizzabodem. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenplaat ongeveer 15 minuten. Eet smakelijk!


3 reacties op “Pizza

  1. Haha, ja, was lekker druk hè! :D

    Vorig jaar ook daar gegeten, toen was het nog echt een café, waar je toevallig ook kon eten… Sinds een tijdje is het omgebouwd en is er een wat uitgebreidere kaart… Wij hadden gisteren de hamburger met cheddarcheese enzo.. Yum! *krijgt er weer honger van!*

    Anyway, graag de tip gegeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat