Pizza

Pizza

Pizza

Een dagje naar de Huishoudbeurs, veel gezien, geproefd en gelopen. Gelukkig maakte Michel samen met Britt pizza. Paste ook goed bij het toetje wat Britt gisteren had gemaakt met Celina: tiramisu.

Ingrediënten: vers pizzadeeg met tomatensaus, salami, 2 uien, 1 rode paprika, 250 gram champignons, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm over voor op 220 graden. Rol het deeg uit op een ingevette ovenplaat. Verdeel het tomatensaus en plakjes salami er over. Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Schep de groente over de pizzabodem. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenplaat ongeveer 15 minuten. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 thoughts on “Pizza

  1. Haha, ja, was lekker druk hè! 😀

    Vorig jaar ook daar gegeten, toen was het nog echt een café, waar je toevallig ook kon eten… Sinds een tijdje is het omgebouwd en is er een wat uitgebreidere kaart… Wij hadden gisteren de hamburger met cheddarcheese enzo.. Yum! *krijgt er weer honger van!*

    Anyway, graag de tip gegeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top