Vega: Noodles met Wokblokjes, Paprika en Sperziebonen

Vega: Noodles met Wokblokjes, Paprika en Sperziebonen

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 pakje Tivall Oosterse wokblokjes, 1 rode paprika, 100 gram sperziebonen (diepvries), 4 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzingen gaar. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg 1 pakje Oosterse wokblokjes, 1 in blokjes gesneden rode paprika en 100 gram sperziebonen (diepvries). Roerbak 5 minuten. Voeg 4 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>