Vega: Taco Ovenschotel

Vega: Taco Ovenschotel
Het eerste recept uit het Brutsellog Kookboek wat door Britt is gemaakt! Het is in ieder geval goed gelukt!

Ingrediënten: Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 500 ml gezeefde tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 5 tomaten, 3 bosuien, peterselie, zout, taco chips, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook in hete boter tot de ui zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 5 in blokjes gesneden tomaten, 3 bosuien en peterselie toe. Breng op smaak met een beetje zout. Laat het even aan de kook komen. Doe de tomatensaus in een ovenschaal. Doe de taco chips in de ovenschaal. Bestrooi met stukjes mozzarella en geraspte kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de oven (of zolang totdat de kaas gesmolten is). Serveer met extra taco chips. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel