Vega: Taco Ovenschotel

Vega: Taco Ovenschotel

Vega: Taco Ovenschotel

Het eerste recept uit het Brutsellog Kookboek wat door Britt is gemaakt! Het is in ieder geval goed gelukt!

Ingrediënten: Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 500 ml gezeefde tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 5 tomaten, 3 bosuien, peterselie, zout, taco chips, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook in hete boter tot de ui zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 5 in blokjes gesneden tomaten, 3 bosuien en peterselie toe. Breng op smaak met een beetje zout. Laat het even aan de kook komen. Doe de tomatensaus in een ovenschaal. Doe de taco chips in de ovenschaal. Bestrooi met stukjes mozzarella en geraspte kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de oven (of zolang totdat de kaas gesmolten is). Serveer met extra taco chips. Eet smakelijk!

0
(92 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top