Toko Veenendaal in Veenendaal

Toko Veenendaal - Veenendaal

In de makkelijke week vandaag een afhaalmaaltijd. Deze hebben we afgehaald bij Toko Veenendaal. Deze toko is nog niet zo lang geleden geopend in Veenendaal en we hadden er tot nu toe nog geen bezoekje aan gebracht. Het is een kleine, Indische toko met lekkere meeneemmaaltijden. We hebben nasi genomen met redang, ritja ritja, babi ketjap en sperziebonen met tempeh. Het was heerlijk en weer totaal anders dan andere Indische gerechten die we op andere plekken hebben gegeten.

Toko Veenendaal
Prins Bernhardlaan 10
3901 CC Veenendaal
Tel: 0318-762762


2 reacties op “Toko Veenendaal in Veenendaal

  1. Hallo door het lezen van een bericht over toko Veenendaal wat positief overkwam, hebben we ook een maaltijd gehaald. Nu zal het voor iedereen verschillend zijn, maar wij hebben nog nooit zo slecht Indonesiës gegeten. Erg flauw en de smaak van de gerechten zijn gewoon verdwenen. Het is ons niet goed bevallen. Jammer want we hadden zo gehoopt dat het in Veenendaal te verkrijgen zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel