Toko Veenendaal in Veenendaal

Toko Veenendaal - Veenendaal
In de makkelijke week vandaag een afhaalmaaltijd. Deze hebben we afgehaald bij Toko Veenendaal. Deze toko is nog niet zo lang geleden geopend in Veenendaal en we hadden er tot nu toe nog geen bezoekje aan gebracht. Het is een kleine, Indische toko met lekkere meeneemmaaltijden. We hebben nasi genomen met redang, ritja ritja, babi ketjap en sperziebonen met tempeh. Het was heerlijk en weer totaal anders dan andere Indische gerechten die we op andere plekken hebben gegeten.

Toko Veenendaal
Prins Bernhardlaan 10
3901 CC Veenendaal
Tel: 0318-762762


2 reacties op “Toko Veenendaal in Veenendaal

  1. Hallo door het lezen van een bericht over toko Veenendaal wat positief overkwam, hebben we ook een maaltijd gehaald. Nu zal het voor iedereen verschillend zijn, maar wij hebben nog nooit zo slecht Indonesiƫs gegeten. Erg flauw en de smaak van de gerechten zijn gewoon verdwenen. Het is ons niet goed bevallen. Jammer want we hadden zo gehoopt dat het in Veenendaal te verkrijgen zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat