Toko Veenendaal in Veenendaal

Toko Veenendaal in Veenendaal

Toko Veenendaal - Veenendaal

In de makkelijke week vandaag een afhaalmaaltijd. Deze hebben we afgehaald bij Toko Veenendaal. Deze toko is nog niet zo lang geleden geopend in Veenendaal en we hadden er tot nu toe nog geen bezoekje aan gebracht. Het is een kleine, Indische toko met lekkere meeneemmaaltijden. We hebben nasi genomen met redang, ritja ritja, babi ketjap en sperziebonen met tempeh. Het was heerlijk en weer totaal anders dan andere Indische gerechten die we op andere plekken hebben gegeten.

Toko Veenendaal
Prins Bernhardlaan 10
3901 CC Veenendaal

0
(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Toko Veenendaal in Veenendaal

  1. Hallo door het lezen van een bericht over toko Veenendaal wat positief overkwam, hebben we ook een maaltijd gehaald. Nu zal het voor iedereen verschillend zijn, maar wij hebben nog nooit zo slecht Indonesiƫs gegeten. Erg flauw en de smaak van de gerechten zijn gewoon verdwenen. Het is ons niet goed bevallen. Jammer want we hadden zo gehoopt dat het in Veenendaal te verkrijgen zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top