Cordon Bleu

Cordon Bleu

Cordon Bleu

Ingrediënten: 3 schnitzels, zout, peper, kipkruiden, 3 plakjes kaas, 3 plakjes ham, 1 ei, gedroogde Italiaanse kruiden, paneermeel,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 170 graden. Kruid 3 schnitzels met zout, peper en kipkruiden. Leg op elke schnitzel 1 plakje kaas en 1 plakje ham. Vouw de schnitzels dicht en prik vast met cocktailprikkers. Haal de schnitzels door een geklutst ei en daarna door de paneermeel gemengd met gedroogde Italiaanse kruiden. Bak de cordon bleus om en om bruin in hete boter. Leg de cordon bleus in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Erbij hebben we Vlaamse frieten en een salade gegeten. Eet smakelijk!

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top