Rames Istemewa van Toko Bagoes Doetinchem

Rames Istemewa van Toko Bagoes Doetinchem

Rames Istemewa van Toko Bagoes Doetinchem
Na het shoppen zijn we naar Toko Bagoes gelopen. Deze toko stond al op ons vakantielijstje om echt eens te proberen. Daar hebben we afgehaald, je kon er ook blijven eten maar daar was het voor ons te vroeg voor. We kozen voor de rames istemewa. Bij deze rames krijg je witte rijst, 2x vlees, 1x groente, 1x ei of soja gerecht. Nou met zijn drieën konden we zo’n beetje alles proberen wat in de toonbank stond. Wat hadden we allemaal op ons bord?

De vleesgerechten waren: Daging Rendang, middelscherp rundvlees met kokos, Daging Semur, rundvlees in zoete ketjap, Ayam Commandeur, gebakken kip in middelscherpe saus, Ayam Semur, gesmoord kippenvlees in ketjapsaus, Babi Pangang, gemarineerd varkensvlees in saus en Indische Balletjes, vleesballetjes in satésaus.

Qua groentegerechten: Sambal goreng buncis, middelscherpe boontjes, Sayur lodeh, gemengde groenten in kokos en Tumis Sayur, gemengde stoomgroenten.

En dan nog het ei of de sojagerechten: Sambal goreng telor, gekookt ei in milde boemboe, Sambal goreng tahu, zachte sojablokjes met petehbonen en Sambal goreng tempe, zoet pittige krokante sojablokje.

Zoals we altijd doen werd alles gedeeld en omdat we nu met zijn drieën waren hadden we extra veel smaken op het bord. Wat ik fijn vond bij deze toko is dat je niet persé het ei hoeft te nemen maar dat je ook mag kiezen uit een sojagerecht in plaats van het ei. Top! Zeker als je gewoon niet van eieren houdt. De smaken van deze toko zijn subtiel en erg lekker. Als we eens terugkomen in Doetinchem weten we in ieder geval waar we een lekkere rames kunnen halen.

Toko Bagoes
De Veentjes 7
7001 DL Doetinchem

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top