Toko Sin – Driebergen

Toko Sin – Driebergen

Toko Sin - Driebergen
Mijn vader is vandaag jarig, kortom even op visite om leuke cadeautjes te brengen. Omdat we nu toch dicht bij Driebergen waren zijn we gelijk even langs Toko Sin gegaan. Dat is namelijk een traditie, in 2022, 2017, 2015 en 2014 hebben we dat ook op oudejaarsdag gedaan, in de tussenliggende jaren zal het vast op nieuwjaarsdag zijn geweest.

Zoals altijd kozen we twee combinatie-menu’s met elk twee vleesgerechten, twee bijgerechten en uiteraard een rijst- of mie-gerecht. Natuurlijk hebben we alles weer gedeeld. Wat hebben we allemaal gekozen?

Natuurlijk de nasi goreng pedis en mihoen goreng pedis. Als vleesgerechtjes hadden we ajam pedis (kipfilet in sambalsaus), ajam kerrie (kipfilet in kerriesaus) daging rendang (rundvlees in romige kokossaus en daging sambal goreng (rundvlees in sambalsaus). De bijgerechten die we hebben gekozen waren sambal goreng boontjes (sperzieboontjes in lichtpittige saus) en sajoer lodeh.

We hadden het al vroeg gehaald, maar het was me al een partij druk. De eigenaar vertelde nog dat hij zelfs vannacht een hele catering moest wegbrengen naar hulpverleners die uit de nachtdienst kwamen. In ieder geval thuis hebben we het even in de magnetron gedaan. Vier minuten in de verpakking. Daarna alles verdelen op het bord en daarna per bord nog een minuutje pingen. Het smaakte in ieder geval als vanouds, zoals het hoort op een oud- of nieuwjaarsdag.

Toko Sin
Traay 153b
3971 GE Driebergen-Rijsenburg

1
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top