Curry Burgers met Naanbrood

Curry Burgers met Naanbrood
Ingrediënten: naanbrood, 300 gram gehakt, 1/2 ui, 1 1/2 eetlepel milde curry pasta (Patak’s), koriander, 150 ml yoghurt, 3 bosui, 1 tomaat,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 6 minuten in de oven. Meng 300 gram gehakt met 1/2 geraspte ui, 1 1/2 eetlepel milde curry pasta en koriander naar smaak. Maak er 4 burgers van. Grill de burgers in de grillpan of op een grill tot de burgers goed zijn. Meng ondertussen 150 ml yoghurt met 3 in ringen gesneden bosuien, 1 in blokjes gesneden tomaat (zaadlijsten verwijderd) en koriander. Serveer de curry burgers met het naanbrood, sla en de yoghurtsaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat