Italiaanse Kip Hapjes

Italiaanse Kip Hapjes

Italiaanse Kip Hapjes

Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 2 kipfilets, 1 teentje knoflook, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 4 zongedroogde tomaten, 1 handje basilicum, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal hapjes: 18

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat 6 vellen bladerdeeg ontdooien. Doe in een keukenmachine 2 kipfilets en hak dit fijn. Voeg 1 teentje knoflook, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 4 zongedroogde tomaten, 1 handje basilicum, zout en peper toe en zet de keukenmachine nog even aan. Beleg het bladerdeeg met het kipgehakt en rol het bladerdeeg op. Snij in kleine stukjes en leg het op een bakplaat. Strooi er geraspte kaas over. Zet de bakplaat ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er een salade bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(163 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top