Mega Burger Wraps

Mega Burger Wraps
Ingrediënten: 3 Mega Burgers, uienringen, 3 plakjes cheddar cheese, 3 tortillawraps, sla, piri piri saus,

Aantal personen: 3

Bak 3 mega burgers (van de Keurslager, gekruid gehakt omwikkeld met spek) aan beide kanten bruin (bak ze ongeveer 4 minuten per kant). Voeg het zakje uienringen toe en bak de uien mee tot het zacht is. Leg op elke mega burger een plakje cheddar cheese. Laat de cheddar cheese smelten. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg op de wraps wat blaadjes sla, de mega burger en de uienringen. Vouw de wraps dicht en doe er piri piri saus op. Erbij frietjes uit de ActiFry. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat