Mega Burger Wraps

Mega Burger Wraps
Ingrediënten: 3 Mega Burgers, uienringen, 3 plakjes cheddar cheese, 3 tortillawraps, sla, piri piri saus,

Aantal personen: 3

Bak 3 mega burgers (van de Keurslager, gekruid gehakt omwikkeld met spek) aan beide kanten bruin (bak ze ongeveer 4 minuten per kant). Voeg het zakje uienringen toe en bak de uien mee tot het zacht is. Leg op elke mega burger een plakje cheddar cheese. Laat de cheddar cheese smelten. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg op de wraps wat blaadjes sla, de mega burger en de uienringen. Vouw de wraps dicht en doe er piri piri saus op. Erbij frietjes uit de ActiFry. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel