Zweedse Balletjes

Zweedse Balletjes

Zweedse Balletjes

Ingrediënten: 12 Zweedse balletjes, 200 gram champignons, scheutje witte wijn, 250 ml kookroom, 2 eetlepels grove mosterd, 1 1/2 eetlepel suiker, dille,

Aantal personen: 2

Bak de Zweedse balletjes rondom bruin in hete boter. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Blus met een scheutje witte wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 250 ml kookroom, 2 eetlepels grove mosterd, 1 1/2 eetlepel suiker en dille toe. Meng het goed. Breng het kort aan de kook en laat het geheel vervolgens 10 minuten pruttelen. Serveer met rosti en een salade of doperwten. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top