Mega Burger Wraps

Mega Burger Wraps

Mega Burger Wraps

Ingrediënten: 3 Mega Burgers, uienringen, 3 plakjes cheddar cheese, 3 tortillawraps, sla, piri piri saus,

Aantal personen: 3

Bak 3 mega burgers (van de Keurslager, gekruid gehakt omwikkeld met spek) aan beide kanten bruin (bak ze ongeveer 4 minuten per kant). Voeg het zakje uienringen toe en bak de uien mee tot het zacht is. Leg op elke mega burger een plakje cheddar cheese. Laat de cheddar cheese smelten. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg op de wraps wat blaadjes sla, de mega burger en de uienringen. Vouw de wraps dicht en doe er piri piri saus op. Erbij frietjes uit de ActiFry. Eet smakelijk!

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top