Valess Ready to Wok ‘Bombay Curry’

Valess Ready to Wok 'Bombay Curry'
Vandaag gaan we dan echt Valess Ready to Wok ‘testen’ of ‘buzzen‘. Gekozen is voor de variant Bombay Curry, met groenten erbij en om alles in de test te betrekken ook maar in de ‘ActiFry‘ en eten van glas!

IngrediĆ«nten: rijst, 200 gram sugarsnaps, 150 gram doperwten, 1 pak Valess Ready to Wok ‘Bombay Curry’

Aantal personen: 2

Kook 200 gram sugarsnaps met 150 gram doperwten tot de sugarsnaps beetgaar zijn. Kook de rijst volgens de aanwijzing van de verpakking. Meng de Valess blokjes met de kruidenmix uit de verpakking en 2 eetlepels olie en laat dit 3 minuten staan. Doe de blokjes in de ActiFry en zet de ActiFry ongeveer 3 minuten aan. Doe de sugarsnaps en doperwten erbij en zet de ActiFry nogeens 5 minuten aan. Voeg als laatste de saus uit de verpakking Valess Ready to Wok toe en zet de ActiFry nog eens 1 minuut aan. Serveer de Valess met de rijst! Eet smakelijk!

*Conclusie – Het is net kipfilet, je mist het ‘echte’ vlees niet in deze maaltijd!


3 reacties op “Valess Ready to Wok ‘Bombay Curry’

  1. Probeer dan eens tofu, gewoon marineren als kipfilet. Veel lekkerder dan Valess. Ik houd persoonlijk niet zo van Valess maar vind tofu geweldig. Het past zich helemaal aan naar smaak etc net als kip. Kortom ik mis vlees echt niet (vis lust ik niet)Ach en zo’n dagje vleesloos is ook nog goed voor het milieu, dat zouden meer mensen moeten doen:)

    • Valess is voor mij het eerste ‘vegetarische vlees’ wat ik heb geprobeerd, eerder had ik altijd zoiets van dat is vreemd (en wat een boer niet kent eet ie niet ;) ). Maar door Valess ben ik inmiddels verrast door de mogelijkheden van ‘vegetarisch vlees’ dus wellicht binnenkort wat met tofu, maar eerst nog de Alpro Soya burgers proberen die ze gisteren aan het uitdelen waren op Utrecht CS :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat