Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara
Ingrediƫnten: spaghetti, 200 gram bacon, 2 eieren, 100 gram geraspte kaas, zout, peper, basilicum,

Kook de spaghetti gaar in kokend water met wat zout. Bak 200 gram in reepjes gesneden bacon knapperig in hete olie. Klop in en schaaltje 2 eieren met 100 gram geraspte kaas (bij voorkeur Parmezaanse kaas), zout en peper. Als de bacon gaar is, schep het door het eimengsel. Giet de spaghetti af en roer er direct het eimengsel door. Garneer met een blaadje basilicum. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


2 reacties op “Spaghetti Carbonara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat