Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara
Ingrediënten: spaghetti, 200 gram bacon, 2 eieren, 100 gram geraspte kaas, zout, peper, basilicum,

Kook de spaghetti gaar in kokend water met wat zout. Bak 200 gram in reepjes gesneden bacon knapperig in hete olie. Klop in en schaaltje 2 eieren met 100 gram geraspte kaas (bij voorkeur Parmezaanse kaas), zout en peper. Als de bacon gaar is, schep het door het eimengsel. Giet de spaghetti af en roer er direct het eimengsel door. Garneer met een blaadje basilicum. Eet smakelijk!


2 reacties op “Spaghetti Carbonara

    • Zo hoort het officieel volgens alle Italiaanse kookboeken, als is room natuurlijk wel minder “gevaarlijk” dan ei met salmonella besmetting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel