Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Ingrediënten: spaghetti, 200 gram bacon, 2 eieren, 100 gram geraspte kaas, zout, peper, basilicum,

Kook de spaghetti gaar in kokend water met wat zout. Bak 200 gram in reepjes gesneden bacon knapperig in hete olie. Klop in en schaaltje 2 eieren met 100 gram geraspte kaas (bij voorkeur Parmezaanse kaas), zout en peper. Als de bacon gaar is, schep het door het eimengsel. Giet de spaghetti af en roer er direct het eimengsel door. Garneer met een blaadje basilicum. Eet smakelijk!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :

2 Replies to “Spaghetti Carbonara”

    1. Zo hoort het officieel volgens alle Italiaanse kookboeken, als is room natuurlijk wel minder “gevaarlijk” dan ei met salmonella besmetting.

Reacties zijn gesloten.