De Koning van Denemarken in Rhenen

De Koning van Denemarken in Rhenen

De Koning van Denemarken - RhenenBij dit restaurant wilden we al eerder eten, helaas was er toen geen tafeltje vrij. Reserveren is dus gewenst! Vandaag hadden we meer geluk en konden we hier dineren, en dat was bepaald geen straf. We hebben beide gesmuld van een heerlijk driegangenmenu.

Michel heeft vooraf de Misosoep – lichte bouillon met gebakken tofu, shi-i-take, noodles en bosui genomen, zelf had ik als vooraf: Antipasti – Italiaanse focaccia-sandwich van serranoham, rucola sla, gevulde ui, gevulde courgette, gevulde wortel en salame di abruezze. Als hoofdgerecht nam Michel de Spies van jodenhaas (rundvlees) – spies met een rode pesto saus en krokant gefrituurde uienringen. Zelf had ik de Cerdo Iberico – gegrilde cotelette van het IbĂ©rico varken met gegrilde chorizo, geserveerd met een rode port saus.

Als nagerecht koos Michel voor Verrassende Hazelnoten – hazelnotenijs met een schuim van Licor Cuarenta Y Tres en omdat we nu eenmaal dineerden bij de Koning van Denemarken koos ik voor de Deense soes – een grote soes gevuld met vanille- en kaneelijs, slagroom en chocoladesaus. Het was een perfect driegangenmenu en de moeite waard om veel vaker langs te komen!

De Koning van Denemarken
Utrechtsestraatweg 2
3911 TT Rhenen

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top