Honing-Mosterd Pastasalade

Honing-Mosterd Pastasalade

Honing-Mosterd Pastasalade

Ingrediƫnten: 250 gram farfalle (of een andere korte pasta), 3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel graanmosterd, 200 gram kipreepjes (of een restje gekookte kipfilet), 3 bosuien, 4 tomaten, basilicum,

Kook de farfalle gaar in kokend water met wat zout. Giet het af en spoel het met koud water. Doe in een grote kom 3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel graanmosterd. Mix het goed. Snij 3 bosuien in ringen en 4 tomaten in stukjes. Meng dit samen met 200 gram kipreepjes, de afgekoelde farfalle en wat basilicum naar smaak door de honing mosterd saus. Eet smakelijk!

(162 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top