Appeltaartjes met Noten

Appeltaartjes met Noten

Ingrediënten: rest deeg van de Javaantjes, 2 appels, gemengde noten, rozijnen, donkere basterdsuiker, speculaaskruiden,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Schil 2 appels en snij ze in kleine blokjes. Meng het met gemengde noten, rozijnen, donkere basterdsuiker en speculaaskruiden. Vet 3 mini-springvormen in met boter. Rol het deeg uit tot dunne lappen en bekleed hiermee de springvormen. Schep het appelmengsel er vervolgens in. Maak van eventueel restjes deeg een raster over de appeltaarten. Zet de springvormen in de voorverwarmde oven voor ongeveer 45 minuten. Laat de appeltaartjes afkoelen. Serveer eventueel met een bolletje ijs.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel