Appeltaartjes met Noten

Appeltaartjes met Noten
Ingrediënten: rest deeg van de Javaantjes, 2 appels, gemengde noten, rozijnen, donkere basterdsuiker, speculaaskruiden,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Schil 2 appels en snij ze in kleine blokjes. Meng het met gemengde noten, rozijnen, donkere basterdsuiker en speculaaskruiden. Vet 3 mini-springvormen in met boter. Rol het deeg uit tot dunne lappen en bekleed hiermee de springvormen. Schep het appelmengsel er vervolgens in. Maak van eventueel restjes deeg een raster over de appeltaarten. Zet de springvormen in de voorverwarmde oven voor ongeveer 45 minuten. Laat de appeltaartjes afkoelen. Serveer eventueel met een bolletje ijs.

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat