Kaaswafels
We hadden nog veel kaas over, wat doe je ermee? In mijn bewaarde recepten vond ik nog dit recept. Het wafelijzer werd dus uit de kast gehaald en het werd bakken geblazen.

Ingrediënten: 150 gram belegen kaas, 200 gram zelfrijzend bakmeel, 150 ml volle melk, 2 eieren, een scheutje Worcestershire saus,

Aantal wafels: 8

Snijd 150 gram belegen kaas in kleine stukjes. Maak een beslag van 200 gram zelfrijzend bakmeel, 150 ml volle melk en 2 eieren. Breng op smaak met een scheutje Worcestershire saus. Roer de stukjes kaas door het beslag.

Zet het wafelijzer aan. Vet het wafelijzer in met een beetje boter of bakspray. Doe het beslag in het wafelijzer. Laat de kaaswafels goudbruin worden. Herhaal alles tot het beslag op is. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *