Appeltaartjes met Noten

Appeltaartjes met Noten

Appeltaartjes met Noten

Ingrediƫnten: rest deeg van de Javaantjes, 2 appels, gemengde noten, rozijnen, donkere basterdsuiker, speculaaskruiden,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Schil 2 appels en snij ze in kleine blokjes. Meng het met gemengde noten, rozijnen, donkere basterdsuiker en speculaaskruiden. Vet 3 mini-springvormen in met boter. Rol het deeg uit tot dunne lappen en bekleed hiermee de springvormen. Schep het appelmengsel er vervolgens in. Maak van eventueel restjes deeg een raster over de appeltaarten. Zet de springvormen in de voorverwarmde oven voor ongeveer 45 minuten. Laat de appeltaartjes afkoelen. Serveer eventueel met een bolletje ijs.

0
(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top