Javaantjes

Javaantjes

Javaantjes

Koekjes met een vleugje koffiesmaak.

Ingrediƫnten: 250 gram boter, 250 gram witte basterdsuiker, 4 eetlepels koffielikeur, 1 snuf zout, 375 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, 1 snuf bicarbonaat,

Meng 250 gram boter met 250 gram witte bastersuiker, 4 eetlepels koffielikeur en een snuf zout met de mixer door elkaar. Voeg vervolgens 375 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker en 1 snuf bicarbonaat toe en kneed dit goed door de boter. Laat het deeg minstens een uur afgedekt rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 170 graden. Rol het deeg uit tot een platte lap en steek hier met een ronde vorm koekjes uit. Leg de koekjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen. Smul ze!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top