Almond Cranberry Cookies van Danerolles

Almond Cranberry Cookies van Danerolles

Almond Cranberry Cookies
Vers koekjesdeeg van Danerolles, dat wilde ik eens proberen. Uit een soort van deegworst kon ik acht schijven koekjes snijden. In het mandje van de Airfryer doe je bakpapier. Vervolgens leg je de schijfjes, vier per keer, op het bakpapier.

De eerste batch heb ik 19 minuten op 160 graden gebakken (zonder voorverwarmen). De tweede batch 16 minuten op 160 graden. De cookies moet je er voorzichtig uithalen. De cookies zijn nog heel slap als ze warm zijn. Laat de Almond Cranberry Cookies afkoelen op een bord. De cookies worden dan ook wat harder.

Dit is een makkelijke manier om snel vers gebakken koekjes op tafel te hebben!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top