Champignonsoep

Champignonsoep
Een simpele soep met ingredienten die in elke supermarkt verkrijgbaar zijn.

Ingrediënten: 1 ui, 250 gram champignons, 1 liter water, 2 blokjes groentenbouillon, 250 ml kookroom,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg dan 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Als de champignons zacht zijn voeg je er 1 liter water aan toe en doe je er 2 blokjes groentenbouillon bij. Breng het al roerend aan de kook. Laat het kort koken, zet het vuur lager en laat het nog 15 minuten doorpruttelen. Roer er 250 ml kookroom door en warm het nog even goed door. Serveer met stokbrood. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat