Gevulde Paprika met Andijvie

Gevulde Paprika met Andijvie

Gevulde Paprika met Andijvie

IngrediĆ«nten: 3 paprika’s, 2 sjalotjes, 150 gram ontbijtspek, 300 gram andijvie, 1 ei, zout, peper, 50 gram geraspte kaas, pijnboompitten,

Blancheer 3 paprika’s (voor 3 personen). Bak in hete olie 2 fijngesnipperde sjalotjes. Voeg 150 gram ontbijtspek toe en bak dit krokant. Voeg 300 gram fijngesneden andijvie toe. Roerbak dit mee tot het geslonken is. Klop 1 ei los met zout en peper en roer dit door de andijvie samen met 50 gram geraspte kaas. Snij de paprika’s door de helft en leg ze in een ovenschaal. Vul de paprikahelften met het andijviemengsel. Strooi er nog wat geraspte kaas en pijnboompitten over en zet dan de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 160 graden en bak het in 15 tot 20 minuten klaar. Eet smakelijk!

0
(201 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top