Duo Cakejes

Duo Cakejes

Voor het eindfeest van school heeft Britt cakejes gebakken waar ouders en kinderen morgen van mogen smullen. Het zijn duo cakejes geworden.

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram zelfrijzend bakmeel, 1 zakje vanillesuiker, 25 gram cacaopoeder,

Mix in een kom 250 gram boter met 250 gram suiker tot een smeuige massa. Doe er dan een voor een 4 eieren bij en blijf mixen tot je een bleek geheel krijgt. Dan nog 250 gram zelfrijzend bakmeel en 1 zakje vanillesuiker erdoor mixen en dan nog even goed doormixen tot je een luchtig beslag. Vul met de helft van het beslag een aantal papieren cupjes elk met 1 kleine eetlepel van het cakebeslag. Voeg dan bij de andere helft ongeveer 25 gram cacaopoeder en mix dit goed door. Doe dit ook in de papieren cupjes, je hebt dus dan 2 smaken bij elkaar. Zet de cakejes nu in de oven op 165 graden (hetelucht) voor ongeveer 45 minuten. Laat ze goed afkoelen en ga dan maar smullen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel