Duo Cakejes

Duo Cakejes
Voor het eindfeest van school heeft Britt cakejes gebakken waar ouders en kinderen morgen van mogen smullen. Het zijn duo cakejes geworden.

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram zelfrijzend bakmeel, 1 zakje vanillesuiker, 25 gram cacaopoeder,

Mix in een kom 250 gram boter met 250 gram suiker tot een smeuige massa. Doe er dan een voor een 4 eieren bij en blijf mixen tot je een bleek geheel krijgt. Dan nog 250 gram zelfrijzend bakmeel en 1 zakje vanillesuiker erdoor mixen en dan nog even goed doormixen tot je een luchtig beslag. Vul met de helft van het beslag een aantal papieren cupjes elk met 1 kleine eetlepel van het cakebeslag. Voeg dan bij de andere helft ongeveer 25 gram cacaopoeder en mix dit goed door. Doe dit ook in de papieren cupjes, je hebt dus dan 2 smaken bij elkaar. Zet de cakejes nu in de oven op 165 graden (hetelucht) voor ongeveer 45 minuten. Laat ze goed afkoelen en ga dan maar smullen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat