Duo Cakejes

Duo Cakejes

Duo Cakejes

Voor het eindfeest van school heeft Britt cakejes gebakken waar ouders en kinderen morgen van mogen smullen. Het zijn duo cakejes geworden.

Ingrediƫnten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram zelfrijzend bakmeel, 1 zakje vanillesuiker, 25 gram cacaopoeder,

Mix in een kom 250 gram boter met 250 gram suiker tot een smeuige massa. Doe er dan een voor een 4 eieren bij en blijf mixen tot je een bleek geheel krijgt. Dan nog 250 gram zelfrijzend bakmeel en 1 zakje vanillesuiker erdoor mixen en dan nog even goed doormixen tot je een luchtig beslag. Vul met de helft van het beslag een aantal papieren cupjes elk met 1 kleine eetlepel van het cakebeslag. Voeg dan bij de andere helft ongeveer 25 gram cacaopoeder en mix dit goed door. Doe dit ook in de papieren cupjes, je hebt dus dan 2 smaken bij elkaar. Zet de cakejes nu in de oven op 165 graden (hetelucht) voor ongeveer 45 minuten. Laat ze goed afkoelen en ga dan maar smullen!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top