Goulash met Worst

Goulash met Worst

Ingrediënten: 2 rode uien, sambal, 2 saucijzen, 450 gram minikrieltjes, 1 blik tomaatblokjes, kaneel,

Bak in hete olie 2 fijngesnipperde rode uien glazig. Voeg 1 mespuntje sambal toe. Snij 2 saucijzen in plakken en bak dit met de uien mee tot de plakjes bruin zijn. Voeg 450 minikrieltjes en 1 blik tomaatblokjes toe en breng het geheel op smaak met kaneel. Zet het vuur dan lager en laat het een minuut of 20 pruttelen tot de aardappels gaar zijn. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel