Tagliatelle met Varkensfilet en Hazelnoten

Tagliatelle met Varkensfilet en Hazelnoten

Tagliatelle met Varkensfilet en Hazelnoten

Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 65 gram hazelnoten, 65 gram pijnbootpitten, 2 varkensfiletlapjes, 100 gram rauwe ham, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, oregano, peterselie, peper,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Rooster in een hete wok 65 gram hazelnoten en 65 gram pijnboompitten bruin. Schep ze uit de pan en houd ze apart. Doe een beetje olie in de wok en bak hierin 2 in blokjes gesneden varkensfiletlapjes bruin met 100 gram in reepjes gesneden plakjes rauwe ham. Schep dit ook uit de pan en houd het apart. Bak vervolgens een gesnipperde ui glazig met 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de ui glazig is voeg je er 400 gram tomaatblokjes toe. Breng dit op smaak met oregano en peterselie. Laat de saus even pruttelen en voeg dan de varkensfiletlapjes (die je op smaak hebt gebracht met zout en peper) en de hazelnoten en pijnboompitten toe. Warm even goed door en roer dan ook de tagliatelle erdoor. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top