Pasta met Ballen

Pasta met Ballen
Ingrediƫnten: penne, 300 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 gesnipperde ui, 1ei, 1 eetlepel paneermeel, 1 eetlepel geraspte kaas, peterselie, tijm, 1 blik tomaatblokjes, 3 stengels bleekselderij,

Meng 300 gram gehakt met 1 teentje fijngehakte knoflook, 1/2 fijngesnipperde ui, 1 ei, een ruime eetlepel paneermeel, 1 ruime eetlepel geraspte kaas, peterselie en tijm (beide naar smaak). Maak hier mooie balletjes van (iets kleiner dan een pingpongbal). Bak de ballen in hete olie tot ze rondom bruin zijn, giet er dan 400 ml blokjes tomaat erbij (uit blik, ook het sap erbij gieten!). Doe er ook de andere helft van de ui erbij en 3 stengels fijngehakte bleekselderij. Breng het even aan de kook en laat het dan op een laag vuur 20 minuten pruttelen. Serveer het geheel met een pasta naar keuze, in mijn geval was dat de penne. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat