Pasta met Ballen

Pasta met Ballen

Pasta met Ballen

Ingrediƫnten: penne, 300 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 gesnipperde ui, 1ei, 1 eetlepel paneermeel, 1 eetlepel geraspte kaas, peterselie, tijm, 1 blik tomaatblokjes, 3 stengels bleekselderij,

Meng 300 gram gehakt met 1 teentje fijngehakte knoflook, 1/2 fijngesnipperde ui, 1 ei, een ruime eetlepel paneermeel, 1 ruime eetlepel geraspte kaas, peterselie en tijm (beide naar smaak). Maak hier mooie balletjes van (iets kleiner dan een pingpongbal). Bak de ballen in hete olie tot ze rondom bruin zijn, giet er dan 400 ml blokjes tomaat erbij (uit blik, ook het sap erbij gieten!). Doe er ook de andere helft van de ui erbij en 3 stengels fijngehakte bleekselderij. Breng het even aan de kook en laat het dan op een laag vuur 20 minuten pruttelen. Serveer het geheel met een pasta naar keuze, in mijn geval was dat de penne. Eet Smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top