Worstjes en Aardappels uit de Oven

Worstjes en Aardappels uit de oven
Ingrediƫnten: 3 braadworsten, 425 gram country aardappels, paprikapoeder, zout, peper, rozemarijn, olijfolie,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 3 braadworsten in dikke plakken en leg ze samen met 425 gram “country’ aardappels (CelaVita, aardappelpartjes met een schil) in een ovenschaal. Doe er naar smaak paprikapoeder, zout, peper en rozemarijn bij en besprenkel het geheel met olijfolie. Hussel het goed en zet het nu in de oven. Het moet ongeveer een uur in de oven. Let er wel op dat je af en toe de boel omschept. De “ovenschotel” is lekker met een salade! Eet smakelijk!


0 reacties op “Worstjes en Aardappels uit de Oven

  1. Vandaag hebben we dit recept gemaakt .We hadden niet de aardappels van celavita genomen maar gewoon aardappels en die in stukjes gesneden.Na een uur in de oven waren de aardappels niet helemaal gaar. Het is dus beter om de aardappels eerst even kort aan te koken. Verder was hetbergb lekker en gaan we het zeker nog een keer maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat