Worstjes en Aardappels uit de Oven

Worstjes en Aardappels uit de oven

Ingrediënten: 3 braadworsten, 425 gram country aardappels, paprikapoeder, zout, peper, rozemarijn, olijfolie,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 3 braadworsten in dikke plakken en leg ze samen met 425 gram “country’ aardappels (CelaVita, aardappelpartjes met een schil) in een ovenschaal. Doe er naar smaak paprikapoeder, zout, peper en rozemarijn bij en besprenkel het geheel met olijfolie. Hussel het goed en zet het nu in de oven. Het moet ongeveer een uur in de oven. Let er wel op dat je af en toe de boel omschept. De “ovenschotel” is lekker met een salade! Eet smakelijk!


0 reacties op “Worstjes en Aardappels uit de Oven

  1. Vandaag hebben we dit recept gemaakt .We hadden niet de aardappels van celavita genomen maar gewoon aardappels en die in stukjes gesneden.Na een uur in de oven waren de aardappels niet helemaal gaar. Het is dus beter om de aardappels eerst even kort aan te koken. Verder was hetbergb lekker en gaan we het zeker nog een keer maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel