Pizza

pizza

Ingrediënten: 1 pak Koopmans mix voor brood, tomatensaus, salami, ham, ui, tomaten, champignons, mozzarella, bieslook, oregano, geraspte kaas,

Mieneke had een lekkere pizzabodem gemaakt met een pak Koopmans mix voor brood. Britt en ik hebben de pizza versierd met tomatensaus, salami, ham, rode ui, tomaten, champignons en mozzarella. Zet de pizza ongeveer 30 minuten in de oven. Voor het opdienen nog wat verse bieslook, verse oregano en geraspte kaas op de pizza doen. Eet smakelijk!


1 reactie op “Pizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel