Pizza Party

Pizza Party

Pizza Party Italiaanse borrelplank
Vandaag had het hele team waarin ik werk een etentje bij onze collega. Al vroeg zat ik in mijn autootje, want tja een stukje onbekend terrein en ik wil niet te laat zijn. Uiteraard rijd ik er zelfs zonder navigatie er in 1x heen. Zo kon ik een beetje helpen met de Italiaanse borrelplank die we vooraf kregen.

Pizza Party
Na de Italiaanse borrelplank was het tijd voor de pizza’s. Buiten, aan het begin van storm Louis, was de kamado al lekker op temperatuur, zo’n 350 graden. Pizzasteen er op en het bakken kon beginnen. We waren zelf in controle om de pizza’s te beleggen.

Pizza Party geitenkaas
Collega W. had vooraf als tip gegeven dat een vegetarische geitenkaas pizza erg lekker. Collega J en ik hadden al afgesproken dat wij die gingen bouwen. Collega K. deed ook mee en dit is onze creatie. Een combinatie van zure room, geitenkaas, rode ui, bosui en mozzarella. Na het bakken werd er nog een paar knoflookolie druppels over gedaan

Pizza Party
Heel stoer had ik nog gezegd dat ik alle combinaties zou uit proberen, maar dat is niet gelukt. Maar ik heb nog wel wat andere pizza’s geprobeerd zoals deze hierboven. En niet op de foto’s eentje met alle soorten kaas en eentje met zalm en vast nog wel een andere combinatie.

Pizza is dan ook zo handig om met een grote groep te eten. Met een minuut of 4 klaar, in punten snijden en aanvallen.

Pizza Party tiramisu klassiek en framboos
De avond werd ook in Italiaanse stijl afgesloten met tiramisu. Er was keuze uit twee varianten: de klassieke en een frambozen-limoncello variant of de keuze uit beide, wat de meesten namen. Ik ben niet de enige die alles wil proberen.

Net als de borrelplank en de pizza’s waren beide tiramisu’s super lekker. Kortom een hele leuke, gezellige en lekkere pizza party. Na een afsluiter met koffie en thee en macarons was het tijd om door storm Louis naar huis te rijden. Gelukkig viel die storm nog reuze mee, ik was precies op tijd thuis na een leuke avond!

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Pizza Party

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top