Risotto met Doperwtjes en Bacon

Risotto met Doperwtjes en Bacon

Risotto met Doperwtjes en Bacon

Ingrediƫnten: 1 gesnipperde ui, 1 rode ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram risotto rijst, 600 ml bouillon, 50 gram geraspte kaas, 150 gram bacon, tijm, 1 rode paprika, 250 gram doperwten,

Bak in een pan met dikke bodem 1/2 gesnipperde ui, 1/2 gesnipperde rode ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook in hete olie. Als de uien zacht zijn dan 200 gram risotto rijst toevoegen. Roer beetje bij beetje ongeveer 600 ml bouillon toe. Voeg als laatste 50 gram geraspte kaas door de risotto. Bak in een hete wok 150 gram in reepjes gesneden bacon tot het goudbruin is. Voeg 1/2 gesnipperde ui, 1/2 gesnipperde rode ui, 1 eetlepel tijm en 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg 250 gram diepvries doperwten toe. Warm het geheel goed door en serveer. Eet smakelijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top