High Choc bij de Yoghurt Barn in Utrecht

High Choc bij de Yoghurt Barn in Utrecht

Al het hele collegejaar zouden Britt en ik dit al doen, een high choc bij de Yoghurt Barn. Het kwam er alleen niet van. Britt druk met studeren, ik druk met werken. Vandaag kon het eindelijk! Eindelijk dus de High Choc waar ik al zoveel over had gehoord. Wat kregen we allemaal?

We kregen uiteraard twee grote glazen warme melk waarin we zelf stukjes chocolade in moesten oplossen. We hadden keuze uit witte, melk en pure chocolade. Wij maakten dus een combinatie chocolademelk. Die chocolademelk paste wel precies bij het weer van vandaag, regenachtig, donker…

Op het bord verder nog: krenten-desembrood, twee kleine broodjes, twee dips gemaakt van hangop. Vier verschillende soorten yoghurt-specials: onder andere de Crazie Cookie, bastognekoekjes, honing, kaneel en kiwi en de Merry Berry, yoghurt met bosvruchten. Qua zoetigheid hadden we millionaire’s shortbreaks, brownies en een granola bar. Erbij nog twee verschillende bionade limonade’s (citroen en grapefruit) en als toetje nog een fronzen yoghurt.

Het was echt enorm veel en zeker met zo’n groot glas warme chocomel! In ieder geval was het sowieso heel erg lekker en zeker een aanrader om nog eens te doen! Volgend jaar weer?

Yoghurt Barn
Vinkenburgstraat 15
3512 AA Utrecht
Tel: 030-2600889


2 reacties op “High Choc bij de Yoghurt Barn in Utrecht

    • Het was echt superlekker! Die yoghurtjes maken het net even anders dan een normale ‘high tea’. Je moet inderdaad wel van te voren reserveren, en de High Choc (en ook de High Tea) kost 19,95. (Yoghurt Barn zit naast Utrecht ook in Amsterdam de Pijp)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat