High Tea bij Koek & Ei Driebergen

High Tea bij Koek & Ei Driebergen

High Tea bij Koek & Ei Driebergen
Vandaag gaan we een nachtje weg, een nachtje in Kasteel Sterkenburg om precies te zijn. Dit heb ik vorig jaar tijdens de kerstperiode gewonnen bij een adventskalender van de site Op de Heuvelrug. Helemaal leuk. Voordat we daar naar toe gingen hadden we bedacht om een high tea te doen, zodat we ‘s avonds niet meer op pad hoefden. We kwamen uit bij Koek & Ei. Een leuk plekje in Driebergen waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt helemaal op hun plek hun werk kunnen doen.

High Tea bij Koek & Ei Driebergen smoothie
Nadat we aankwamen kregen we al direct een keuze tussen een soepje of een smoothie. Het werd een smoothie, dat paste beter bij het weer. We kregen een smoothie van watermeloen met munt.

High Tea bij Koek & Ei Driebergen zoet
Niet veel later kregen we de high tea geserveerd. Dat stond al klaar toen we om 14:00 kwamen, we hadden natuurlijk gereserveerd. Hier zie je het zoete gedeelte. Boven op zie je verschillende bonbons. Op het middelste plankje verschillende smaken macarons en pasteis de nata (Portugeese taartjes van room). Onderop worteltaart, brownies en muffins, hele grote muffins.

High Tea bij Koek & Ei Driebergen hartig
Dit is het hartige gedeelte van de high tea met een klein beetje zoet. Boven op zie je de quiche met asperges, in het midden brioche broodjes en scones. Op de onderste plank, zalm en eiersalade en heel speciaal een bakje met passievrucht-curd (geen lemon card dus) voor bij de scones.

Het smaakte allemaal even lekker, en de bediening was helemaal goed. Het was fijn dat we een gedeelte van de high tea mee konden nemen naar de B&B. Het was best veel, en ook best warm om veel te eten. Kortom Koek & Ei is een heel leuk plekje om een high tea te doen, maar ook om te lunchen of gewoon een taartje te eten.

Koek & Ei
Hoofdstraat 113
3971 KG Driebergen-Rijsenburg

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top