High Tea bij Theeschenkerij De Buytenplaets in Noordwolde

High Tea bij Theeschenkerij De Buytenplaets in Noordwolde

High Tea bij Theeschenkerij De Buytenplaets in Noordwolde
Het bordje naar deze theeschenkerij en theetuin hebben we vaak gezien op weg naar Jan & Mieneke, maar pas na een Instagrampost van iemand die ik volg hadden we zoiets van dat kan ook wel eens leuk zijn om te gaan lunchen. Nadat we vanochtend eerst in Heerenveen lekker hebben gewinkeld en daarna nog wat hebben afgegeven bij Jan en Mieneke zijn we dan naar theeschenkerij de Buytenplaets gegaan. We waren één van de eerste, maar er waren al heel wat tafeltjes gedekt. Op de site hadden we niet gezien dat je moest reserveren voor een high tea, vaak is dat wel zo. We hebben dus maar gevraagd of het mogelijk was om zonder reservering te kunnen high tea-en. Dat was mogelijk! We kozen voor de tea deluxe, dat is een high tea maar dan zonder voorgerecht. We kregen in ieder geval genoeg op tafel zoals je ziet.

High Tea bij Theeschenkerij De Buytenplaets in Noordwolde
Op het onderste bordje zie je hartige pompoentaart, een buideltje met zoet gekruid gehakt en een sandwich komkommer.

High Tea bij Theeschenkerij De Buytenplaets in Noordwolde
Op het middelste bordje kregen we een sandwich met kaas en mangochutney, een sandwich gezond met ham en scones met jam en room.

High Tea bij Theeschenkerij De Buytenplaets in Noordwolde
Het bovenste bordje was het zoete bordje. Hierop zie je de Zweedse brok, worteltaart, brownies en appel-muffins.

We hadden nog wel zoiets van krijgen we dit allemaal wel op, zeker na het uitgebreide ontbijt van vanochtend in het hotel maar we zaten op ons gemak en alles was qua porties precies goed. We hebben lekker genoten van deze onverwachte high tea tijdens ons weekendje weg op een leuk plekje.

Theeschenkerij de Buytenplaets
Dwarsvaartweg 8
8391 ML Noordwolde

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top