Britt’s Vanille Chocolade Cake

Britt's Duo Cake

Natuurlijk is het niet bij het bakken van cupcakes gebleven, er werd voor de collega’s van Britt ook een cake gebakken. Er moet natuurlijk genoeg te smullen zijn op een verjaardag.

Ingrediënten: 200 gram roomboter, 200 gram witte basterdsuiker, 3 eieren, 250 gram bloem, 1 theelepel vanillesuiker, 50 ml melk, 3 eetlepels cacaopoeder, Dr. Oetker witte chocodip, blauwe sprinkels, mini smarties,

Verwarm de oven voor op 160 graden.

Mix 200 gram roomboter met 200 gram witte basterdsuiker tot de boter zacht en romig is. Voeg één voor één de eieren toe en klop tot een schuimig geheel. Voeg vervolgens 250 gram bloem en 50 ml melk toe. Mix tot een glad beslag. Doe de helft van het beslag in een ingevette en bebloemde cakevorm.

Voeg vervolgens 3 eetlepels cacaopoeder door de rest van het beslag en mix dit goed door. Doe dit deel van het beslag ook in de cakevorm.

Zet de cakevorm ongeveer 60 minuten in de voorverwarmde oven. Wanneer de cake klaar is, een satéprikker komt er dan schoon uit als je erin hebt geprikt, laat je het goed afkoelen.

Versier de cake als laatste met witte chocodip, blauwe sprinkels en mini smarties. Smul ze!


2 reacties op “Britt’s Vanille Chocolade Cake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel