Spaghetti met Champignons en Gehakt in Tomatensaus

Spaghetti met Champignons en Gehakt in Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, peper, shoarmakruiden, oregano,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout al dente. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe. Warm goed door. Breng op smaak met zout, peper en shoarmakruiden. Voeg nog een beetje oregano toe. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel